Vecka tre

Då går vi in i vecka tre på det nya året, vilket känns rätt så aok! Julen är nu äntligen utstädad och de tidigare rätt så lugna veckorna börjar nu puttra på med lite mer spännande innehåll. Låt oss se:

Veckans att göra:
Ujuj, denna vecka består av en massa olika aktiviteter, vissa mer spännande än de andra. Förutom att jobba fem av sju dagar så ska jag till stallet för att pyssla med Charlie, jag ska ha två eller tre kompisdejter (hurra!), rörmockaren kommer på fredag för att förbereda vattnet inför den kommande badrumsrenoveringen och i helgen ska det rivas ut badrum. Byebye nittiotalet! På söndag vankas det även kalas för Alice. Ja ni hör ju, äntligen en Helly-vecka som heter duga!

Veckans pepp:
Äntligen lite mer kompishäng! På tisdag ska jag träffa Klara som jag inte träffat på år och dar och på onsdag ska jag till Bar Normal med Erika. Eventuellt blir det även en Lovisa-dejt i slutet av veckan. Peppelipepp på detta!

Veckans struktur:
Det behövs planeras en del inför den kommande badrumsrenoveringen. Vi behöver röja ur badrummet och flytta ner allt samt förbereda den lilla toaletten på nedervåningen. Samt se till så att ”duschen” i diskrummet funkar för att just…duscha. Och sen se till att rörmockaren stänger av det vatten som behövs stängas av för att vi på söndag ska röja ut allt i badrummet inför att renoveringen sätts igång på tisdag nästa vecka. Som jag ser fram emot ett nytt badrum!

Veckans förväntning:
Att jag ska ha betat av en del av alla de där HR-dokumentet som jag behöver ta fram i jobbet. Det är väldigt kul och givande men tar tid och kraft.

Veckans middagar:
Ser fram emot lite restaurangmat – vilket det både kan bli på tisdag och onsdag.

Veckans roliga:
Vännerna. Och badrumsrenoveringen. Men mest vännerna.

Veckans tråkiga:
Tråkigt? Oklart om det är något som kommer vara helt tråkigt. Det är väl inte så att jag gapskrattar mig igenom hela dagarna, men tråkigt? Det kanske är lite kvittosortering då.

Veckans oplanerade:
Torsdagskvällen är helt oplanerad, men å andra sidan är det nog det som jag och kroppen behöver för att orka med denna vecka.

Veckans köp:
Hum, har inte planerat att köpa så mycket denna vecka men en present till den kommande fyraåringen ska det ju bli!

Veckans sköna:
Att det sakta men säkert blir ljusare och ljusare om kvällarna. Me like.

Veckans blogginlägg:
Jag har inte riktigt fått tillbakablogginspirationen och inläggsflödet än, men mest troligt kommer det komma upp ett riktigt festligt inlägg senare i veckan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply