Vecka 41

Vi är redan inne på andra veckan i oktober. Inte för att det spelar så stor roll egentligen. Dagarna kommer och går precis som alla andra månader, så inget nytt under solen där. Men låt oss ta en titt på vad denna vecka bjussar på och jag  hoppas att resten av veckan är mer innehållsrik än denna måndag. Min enda plan för denna måndag (ja förutom att jobba då) var att lämna in mina shortchaps till skomakaren och det löste jag på fem minuter. Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra resten av dygnets återstående timmar. Mest troligt blir det matlagning, för det är ju gott. Men först – listdax!

Veckans middagar:
Idag blir det fester med rester aka pasta med grönsaker i gräddig sås. Men veckans riktiga middag blir på fredag då vi får besök av Mattias, Malin, Dexter och Iggy. Och så ska ju jag och Lovisa slänga ihop något göttigt på lördag då det är Girls Night Out.

Veckans pepp:
Att jag ska få boxas på onsdag! Alldeles för längesedan sist.

Veckans att göra:
Jobba. Rida. Boxas. Middagshänga. Fika. Dricka GT. Och så lite mer stall.
Men veckans stora – och som alltid jobbiga – är årsdagen för syrran på torsdag. Tänk att det är femton år sedan hon dog. FEMTON år sedan. Jisses.

Veckans förväntning:
Hoppas på krispigt höstväder på torsdag så att jag, mamma, pappa och Asta får en fin dag tillsammans. Ja så fin som den kan bli.

Veckans roliga:
Fight! Och så Klubb Badlands på Folk på lördag. Sittdans i sitt esse!

Veckans tråkiga:
Saknaden av Johanna.

Veckans oplanerade:
Oplanerad eller planerad bakfylla på söndag?!

Veckans sköna:
Att det är en vecka av lite allt möjligt. Men främst över att hösten är här nu och luften känns så…skön.

Veckans köp:
Ja det får väl bli matinköpet till fredagen och lördagens middagar. Så mycket annat behöver jag nog inte köpa. Och efter att ha städat ordning i garderoberna inser jag att kläder, ne det behöver jag inte köpa på länge.

Veckans blogginlägg:
Lite häst, lite fest, lite mat, lite hav, lite kärlek.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply