Vecka 11

Andra veckan i mars; Hej vecka elva – nu kör vi!

Veckans att göra:
Det blir en väldigt blandad vecka måste jag säga. Första delen av veckan kommer bli lugn då jag är rätt trött efter helgens Stockholmstripp. Så förutom att jobba alla vardagar ska jag bara chilla måndag och tisdag kväll. På onsdagkväll är det ännu en intern varumärkessittning med E och S och på torsdag efter jobbet ska jag till stallet för att mysa med Charly. En tredjedel av fredagen består av profylaxkurs, en tredjedel är jobb och den sista tredjedelen är en intervju för nåt som komma skall i sommar. Helgen kommer bestå av husfix samt att vi nog måste ta tag i inköp av mer bebissaker. Än så länge har vi bara köpt kläder och en barnvagn. Antar att det kan behövas något mer inför Bobos ankomst…

Veckans pepp:
Profylaxkurs på fredag, vet inte om det är så pepp egentligen men det kommer onekligen bli en spännande upplevelse. Andas i grupp liksom.

Veckans struktur:
Ännu en vecka av massa interna möten. Så behöver strukturera upp allt kring dessa.

Veckans förväntning:
Att vi kommer framåt med gästrummet i helgen. Jag är sååå pepp på att få inreda ju!

Veckans middagar:
Måndag bjuckar på morotssoppa. Mer än så är faktiskt inte inplanerat.

Veckans roliga:
Att badrummet mer eller mindre är klart! Bara duschväggen som saknas nu. Men det blir så bra! Samt att det ska in nya handdukar, växter och lite piff, sen är det klart!

Veckans tråkiga:
Att min kropp mer och mer känns som en gravidkropp. Orkar börjar tryta. Humöret likaså emellanåt. Samt att promenera tar allt längre tid och känns allt mer. Och värre lär det bli, då Bobo ska växa en massa till innan han kikar ut. Puh…

Veckans oplanerade:
Helgen är väl egentligen rätt oplanerad i när vi ska göra vad. Så ser fram emot att fylla den med roliga aktiviteter!

Veckans köp:
Råkade köpa på mig en väldigt färgglad långgklänning idag. Men jag var bara tvungen! Och den funkar både för gravidmage och utan, och kan användas redan nu eller till sommaren – bra köp eller hur?

Veckans sköna:
Ljuset! Fågelkvittret! Solvärmen!

Veckans blogginlägg:
Det blir väl nåt Stockholmsinlägg senare i veckan, en liten kontrast mot alla gravidinlägg liksom. Samt ett lite mer personligt inlägg i mitten av veckan.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply