Torsdagslistan

Eh, nu tycker jag vi drämmer till med en liten tordagslista! Det verkar som om just (just in case meaning) torsdagar passar ypperligt för listor – detta blir nummer fyra på denna blogg. För att spana in de tidigare torsdagslistorna, kika här;  ett, två och tre.

summer-01

Om du bara fick ta på dig en sminkprodukt på morgonen, vilken skulle det vara?
Det får nog bli ögonbrynspennan. Har typ nada färg på mina ögonbryn och jag gillar kontrasten blont hår tillsammans med markerade ögonbryn. Piggar till ansiktet liksom.

barcelona-01-20

Vilken är din favoritdrink?
Gin & Tonics, med några tunna gurk- och citronskivor i.

Vad vill du förbättra i ditt liv?
Få ordning på mig själv – mitt liv och mitt jobbliv. Det känns som jag har tappat mitt go och liksom slagit av på takten. Ja, blivit lite slö och lat helt enkelt. Så jag vill göra mer, utvecklas mer, ta för mig mer.

gladpask-2

Om du bara fick ha på dig en färg på dina kläder för resten av livet, vilken färg skulle du välja?
Spontant säger jag svart men det är ju göratråkigt. Gillar ju egentligen färg och brokiga mönster. Mörkblått eller mörkgrönt kanske? Eller gult?

Har du någonsin brutit ett ben?
Nope. Slagit i skallen samt sytt i hakan. Båda hästrelaterade skador såklart.

Tror du på Gud?
Ne det kan jag inte säga att jag gör.

paris-son-29

Vad gjorde du för ett år sedan?
Då var jag och David i ett sommarskönt Paris. Sicken fin resa!

När var du full för första gången?
På en skoldans när jag gick i sjuan tror jag. Drack fyra Pops – med smak av persika – vid skogen bakom ICA Noltorp. Blev jättemätt och tänkte att va, är det här allt? Men sen snurrade det till och jag fick känslan av att jag gick in i något slags tunnelseende. Vi var flera kompisar som jag tror testade det där med alkohol för första gången och vad jag minns ballade vi nog inte ur totalt. Eller?

Kaffe eller te?
Kaffe, alla dagar i veckan.

resan-mot-frisbo-09

Vad är du lyckligast över för tillfället?
Att sommaren är på intåg

battis-29maj-15

Vad är frihet för dig?
Att ta den där härliga skogsgaloppen med Battisen. Hans spetsande öron, hovarna som trummar på, tillsammans med fågelkvitter och ett litet lätt sommarregn. Det är frihet det!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply