Topp nio på Instagram 2017

Under 2017 publicerade jag 231 bilder på Instagram, det är ju inte ens en per dag. Men nog så många ändå. Dock upptäckte och embracade jag Instastories, så där kan jag ibland gå lite bananas. Men men, låt oss titta på de nio mest likeade bilderna från 2017:

1 – Bilden med flest likes är inte helt otippat från när vi outade att vi köpt hus.  2 – Även plats 2 har med husköpet att göra, när jag står och dansar utanför huset.  3 – Jag fyllde 34 år, det verkade ni gilla!  4 – Pizzabaddräkten – åh den var en riktig instagramvältare!  5 – Körsbärsträdsblomster på Järntorget gick också hem hos er.  6  Samt en selfie av mig, tagen bakom en gardin i Berlin.  7 – Naaw – på plats sju finns en fin gammal bild på mig och syrran. Älskar nittiotalsfeelingen här.  8 – Årets första dopp, på första maj gillades starkt.  9 – Topp nio avslutas med en Kroatienbild och jag förstår er för jisses så vackert det var där!

Så vad tror vi om 2018 och Instagram?
Fler stories lär garanterat dyka upp. Samt en och annan renoveringsbild. Ja jag tror nog att de flesta bilder under 2018 kommer vara relaterade till huset på ett eller annat sätt. Sen kommer såklart den klassiska körsbärsträdsblomsterbilden poppa upp när våren startar. Det är sedan gammalt. Och så några badbilder, annars vore jag sjuk i huvudet. Om ni missat det, på Instagram hittar ni mig som @hellydreamofhorses.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply