Tio bilder från en girlienight med friterad halloumi, gamla hits och singalong

Om en stund kommer Lovisa förbi och vi ska ha ännu en av våra fina lördagskvällar tillsammans. Ja ni vet de där kvällarna då vi lagar smarrig mat, lyssnar på diverse musik och bara mår. För några veckor var en sådan kväll, låt oss se hur den såg ut!

Oh ah! Pankofriterad halloumi med massa andra göttigheter – i en wrap!

Ja det är verkligen att bara skiva upp det en har hemma, såsa till nåt göttigt och lägg allt i bröd. Kan inte bli annat än en hit!

När maten var uppäten tog vi oss ut på balkongen. Och där blev vi kvar, hela kvällen. Visst, vädret var kanske inte på topp, men vi var!

Den lilla frostkuben lättade upp.

Likaså tända ljus och smarriga GT’s.

Sen kom de gamla hitsen fram. Det började med Genie in a bottle och slutade typ fem timmar senare med egenkomponerade serenader till Lovisa. En älskar ju att sjunga till musik. Och ger någon mig en mikrofon, ja då är det svårt för mig att sluta. Här kan ni förresten se ett potpurri av diverse hits från back in the days, framförda av yours truly. Och mikrofonen är den världsbästa presenten från David, en kombinerad högtalare och mikrofon. Så att en kan lyssna på musik och sjunga till den, samtidigt!

Köpte även ett par skor av Lovisa. ”Perfekt” för mig att hon har en halv storlek större fötter än mig, så kan jag ta över de skoinköp som inte riktigt passade.

Hej!

Ja vi satt som sagt där på balkongen till en stund efter midnatt.

Då vinkade vi hejdå till utsikten och tog oss ner till Folk. Men det kändes egentligen mest rätt onödigt, då vi hade det så oerhört mycket trevligare hemma. Återstår att se hur dagens lördagskväll kommer spenderas, än så länge skiner solen och det där balkonghänget känns rätt rimligt just (just in case meaning) nu!

Hoppas ni får en go lördagskväll och en skön söndag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply