Tillbakablick 2020 – del 1

Detta år har onekligen varit ett väldigt speciellt år. För världen. För alla. För mig. Trots allt har livet ändå rullat på bakom kulisserna, även om mina blogginlägg bara blir färre och färre. Vem vet, kanske är 2021 året då de slutar poppa upp helt? Så drastisk ska jag dock inte vara just (just in case meaning) nu, vi får se vad som händer med denna plats framöver. Bloggandet och bloggarna har verkligen förändrats sedan jag började 2011 och för att blogga nu måste en ju nästan vara en influenser på heltid, med massa storytelling att berätta och fotografer som fotar ens outfit. Nedu, sånt där finns det inte tid och ork med hos mig.

Men jag gillar egentligen denna plats och allt som skapats genom de snart tio år jag haft le blog. Jag är en nostalgiker av rang och det händer ofta att jag hamnar i mitt egna bloggarkiv, scrollandes inlägg upp och ner. Jävlar så festlig en var där ett tag! Så mycket jag höll på med! Häst å fest å jobb å vänner å härj å natur å mat…

puh…

Men sen så GÖR jag faktiskt saker i the real småbarnslife. Det är väl lite det som jag glömt bort här under året. För livet och dagarna rullar på. Pandemin händer. Men livet händer också. Kanske blir det att jag går blogg-out with a bang, för jag tänker att 2020 får inte bli året som suddats ut. Så därför kommer här del 1 av tillbakablicken av 2020; vardagsbilderna som aldrig lämnade mobiltelefonen. Förbered er på scrollbonanza, för tydligen hände life ändå.

Januari 2020:

Jag startade året starkt, med att fria till David. Därefter rullade januari på med spanskt besök, lunchmöten, hallrenovering, fika i Lish, bästa klottret ”RÖV”, 40-årsfir av Linda med världens dyraste glas vin, svensk pizza, vacker himmel över Almedal, tandläkarbesök = noll hål och stum tandläkare samt fira 10 år med David. Ändå en rätt bra start på året!

Februari 2020

Åh februari! Du kom med middagsfest, kontorsfest, snöfest, hästfest, renoveringsfest, fikafest och konserthärj! Att få vakna bakis var faktiskt helt ok!

Mars 2020

Mars började med Branäs och massa snö. Sen kom pandemin och vi sa hej till Teamsmöten och utelek. Men även hej till vårsol och trädgårdshärj. Och kanelbullar! och chips!

 April 2020

April kan stavas utomhus; Grilla. Trädgårdsfixa. Leka. Fira ettåring. Bada. Promenera. Och i stället för Köpenhamn hade vi kalas för mamma under vår balkong. Det ni.

Sedär, då var visst del 1 av 2020 avklarad. Ändå fyra rätt bra månader trots allt! Återstår att se vad del 2 kan innehålla? Jag gissar på sommar och bad, vilket låter helt divine. På återseende!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply