The return of the torsdagsklassiker

Veckan gick visst i ett huj och vi hann med både snöstorm, vindstorm och regnstorm. Eftersom väder är sådant som vi svenska bara älskar att prata om, så kändes det liksom rätt att starta med just (just in case meaning) en väderprognos. Övrig veckoprognos då? Jovars, en helt ok jobbvecka med mycket kundmöten, interna möten och projekt. Jag har även hunnit med att mysa med hästen Charly, vaggat upp för en brant backe i isregn och sett en hel del på Masterchef Australia.

Men igår, då var det andra bullar – då stod det nämligen en torsdagsklassiker på agendan! Back in the days var det nämligen lite utav mitt och Lovisas signum, att vi sågs på torsdagseftermiddagar, flanerade lite i stan och avslutade med mat och öl på random hak. Och mer eller mindre exakt så såg gårdagens torsdagsklassiker ut, se här:

Bytte av bilen hos David i stan och fick med en gång fälla upp paraplyet för att skydda mot det mysiga februariregnet. Hann avverka två butiker innan Lovisa slog följe och hjälpte mig med att välja ut bebis första kläder! Att det ska vara så svårt att hitta rätt – hej beslutsångest då jag vill att de första kläderna ska kännas bra. Men så vet jag även att om jag börjar shoppa, ja då kommer det inte finnas någon hejd på mig. Därav the late starter med bebisprylar.

Efter shopping får en äta, speciellt när magarna kurrar. Efter lite beslutsångest gällande vilket ställe vi skulle gå till (och få plats på) hamnade vi på The Barn. Burgare är aldrig fel liksom! Vi skålade i öl och alkoholfritt bubbel – för att hon blivit sambo och för att jag var tjockare än vanligt.

Men kvällen var inte riktigt slut där utan vi tog oss vidare till Basque ett stenkast därifrån.

Jag testade deras äpplecider medan Lovisa tog en galopp. Vi konstaterade att detta är ett bra dejtställe – lite snyggtfancy, lagom stort och lagom mycket folk. Efter en stund kom min skjuts och vi sa tack och på återseende du fina Torsdagsklassiker. Jag och David gled avenyyyyn upp innan vi svängde av mot Mölndal.

Väl hemma visade jag upp bebis första kläder för David och vi ooaade och ååhhaade en stund över hur litet och puttigt och sött det var. Tänk att det nu bara är tre månader kvar innan vi får träffa Bobo!

Tänk även att det nu är fredag vilket egentligen stavas H E L G !

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply