Sneakpeak i hallen
– klinkers, tavelfix och en Grumpy cat

Vadfalls – inomhusrenovering på årets varmaste dag? Hell yeah, det är så vi Mölndalsbor jobbar. Fast med tanke på att denna högsommar ska hålla i sig ett bra tag till, så känns det helt ok att spendera några timmar inomhus. Inte för att det är svalare där, utan för att en måste. Ja det är hög tid att bli helt klara med i alla fall ett av husets rum. Så idag läggs det klinkers i hallen!

Jag och David spenderade en stor del av fredagskvällen i diverse kakel/klinkersbutiker och fick med oss en del provbitar hem. Men då det var tänkt att klinkerläggningen skulle ske idag/lördag, fick vi sålla bort de som inte fanns på lager. Sen är det ju bara en pyttebit i hallen som behöver klinker, så in määt bara.

Men det blir bra!
(Tror jag, då vi inte är helt klara än, vid denna exakta inläggspublicering).

Här har vi David i full färd med att platsa in plattorna.

Och här har vi samma man, men nu utpustandes över att det nästan är klart.

Här har ni en sneakpeak på den numera uppsatta stringhyllan – både i vardagsrummet och i hallen. Ja vi fick dela på systemet här i huset, men tycker det blir riktigt bra! Är inte helt klar med alla prylar som ska in i hyllor och skåp. Samt att jag funderar på hur mycket samt vilka av alla böcker som ska upp. De är ju redan lästa liksom.

Här kan ni ana slutresultatet i hallen.

Jens och snel hest hänger dock på sne i väntan på tavelramen.

Appropå tavlor, bästa Grumpy Cat har fått sig en ram. Men jag vet inte riktigt vart tavelväggen blir än. Så lite grumpy för det. Men även yeay på att jag ikväll ska iväg på inflyttningsfest, ända borta på Hisingen. Det ska bli göj.

Men imorgon, då ska jag bada.
Det är bara ett måste.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply