These vagabond shoes are longing to stray right through the very heart of New York

Om en vecka är jag och David i New York. Alltså vad hände med tiden? Sist jag kollade på Davids nedräknare var det 42 dagar kvar, nu är det sex dagar and counting. Ihhh! Jag har knappt hunnit med att peppa, så jag behöver er hjälp! Hit med alla era bästa och värsta NY-tips. Bra matställen, bra utflyktsmål, bra affärer osv. Ja även tips på utflykter som är en bit utanför NYC uppskattas. Vi vet inte riktigt än hur och när vi ska göra saker, så ös på med tips!

Och varför inte även ösa på med lite NY-musik i vår NY-låtlista? Ge oss massa bra musik att lyssna på under flygresan vetja! Här finner ni låtlistan. Make me proud!

Jag var ju i New York för tre år sedan. Jag, mor och far åkte dit och bodde hos mors kusin i Maplewood, New Jersey. Ett riktigt sött område med massa fina hus (och massa ekorrar). Vi åkte även till Long Port och Atlantic City – som var en upplevelse i sig själv. Taj Mahal liksom. Och så turistade vi självklart Manhattan runt. Men det finns ju så mycket kvar att se och uppleva. Så give it to me, the best NY-tips ever!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Susanna
    13 maj 2013 at 22:17

    Det är inte så jättelångt till Boston från NYC. En natt där kanske vore något? Tågresan mellan NYC och Boston är fan-tastic!

  • Leave a Reply