Skärtorsdagen efter allt hände

Men hej hörrni, det är visst påsk nu igen. Förra året på skärtorsdagen njöt jag av sol och burgare och glass och mer sol och pizza. Sen några timmar senare födde jag barn. Tänk så det kan gå, från en stund till en annan. Idag när jag kikade på bilderna från fjolårets skärtorsdag slog det mig att jag brukar göra ett inlägg om min skärtorsdag – något jag tydligen gjort i en herrans massa år. 20192018201720162015 och 2013 för att vara exakt. Nu för tiden är jag ju allt annat än en frekvent bloggare, men denna lilla tradition tänker jag behålla.

Så här nedan kommer några bilder från 2020 års skärtorsdag. En skärtorsdag som infaller i en tid då allt är allt annat än tradition. Det blir ingen exotisk planka eller chokladpåskägg i år. Med andra ord inga resor till Alingsås eller Lidköping, så som vi brukar fira. Men jag kunde ha det betydligt mer begränsat än vad jag har det – hurra för hus och trädgård. Och för alla de sällskapspromenader som det lär bli i stället för vanligt sällskapshäng.

Ta hand om er därute – ut och promenera, ring/facetima en vän och ät massa choklad!

Skärtorsdagen började på kontoret. Hälta hälta kan en säga, då några jobbar hemifrån och några från kontoret. Vi brukar ställa till med påskburgargrillning och i år fick det bli inomhusstekta som avnjöts utomhus.

Årets påskägg till kollegorna.

Efter typ en halvdag jobb kom jag hem till denna nakenfis som har namnsdag idag. Mumsade mellanmål i form av pastejmacka.

Sedan ”myste” vi i sängen en stund och facetimade med mormor och morfar.

Ute sken solen och jag tog en sovpromenad med Otto för att spana in trädgårdar och blomster.

Otto somnade efter en stund.

Sen hem för att gojsäta middag. Det fick bli en dusch därefter. Men har fortfarande inte städat av stolen.

Invigde hemmakontoret i lekrummet/gästrummet.

Hej stilen, vart tog du vägen?

Tack å hej från oss två. Nu ska jag strax natta barn och sen äta choklad.
Ha en god påsk!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply