Prositsöndag

Damn, den där förkylningen jag hade för några veckor sedan har återvänt. Så denna helg har mest bestått av att nysa och snörvla i metervis av papper. Jag har även sett ikapp på mina tv-serier New Girl, Girls och bästa programmet ever – Masterchef Australia. Har även vinkat hejdå till Leslie Knope och Parks and Recreation då jag nu sett klart alla säsonger och avsnitt. Lite sorgligt ändå.

Jag har även hunnit med att hänga en snabbis med Lovisa då vi igår besökte Holmens Marknad. Idag har jag hängt med Åsa på GFRK där vi har sett hästekipage skumpa runt mellan plastväggarna. Nästan så en blir lite sugen på att tävla igen.

Förutom detta har jag mest varit förkyld samt…

prositsondag-1

… ätit värmande nudelsoppa. Självklart med sesamolja i.

prositsondag-2

Förresten appropå serier, har ni sett Netflix nya serie Love? Det har jag, eller ja, inte hela säsongen, men betar av avsnitt av avsnitt för tillfället. Me like. Och sen så är Gillian Jacobs rätt så lika syrran så det blir liksom dubbelt så bra på nåt vis.

prositsondag-3

Haft snörveldejter med ett antal toarullar. Kanske inte direkt det bästa för näsan men hey det får gå.

prositsondag-4

Kikat på den rätt så tråkiga utsikten. Vaddå snöslask och gråa toner? Boooring. Ge mig vår!

prositsondag-5

Jag har även druckit en hel del varm choklad samt färglagt fåglar i min vuxenmålarbok. Lite skön omväxling från all mobilscrollande och datortittande..

Vad har ni gjort i helgen?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    mamma Marie
    6 mars 2016 at 20:06

    Krya-på-dig-kramar från lilla mamman ❤

  • Leave a Reply