Påskkärringar & våffelmoff

Glad påsk från tre glada påskkärringar!

Äntligen dags för lite påskledigt! Igår hade vi halvdag på jobbet vilket innebar att jag både hann med att klippa mig, åka till majorna för att äta våfflor tillsammans med Alice och Linda samt besöka Kalle, Cecilia och Bruno i Partille. Hurra för skärtorsdagar!

Väl hos Linda och Alice tyckte de vuxna att det var lite orättvist att bara Alice skulle vara en påskkärring, så även vi två fick en härlig påsksminkning. Och se ovan så glada vi alla tre sen blev!

Gladast – och sötast – var nog dock Alice.

Sådan mor. Sådan dotter. <3

Alice fick låna självutlösaren vilket var succé!

Blonda tanten å så Alice!

Ne men om en inte skulle sminka sig så här varje dag. En färgklick om inte annat. Och när jag sen lämnade majorna för att ta mig vidare till Partille, råkade sminkningen vara kvar vilket Bruno tyckte var kanon. Även när jag och David käkade ute på en hamburgarkedja flög jag omkring som en påskkärring. Varför inte liksom.

Det var ju våffeldagen för inte så längesedan och det är en dag som jag och Linda välkomnar med öppna armar – eller ja, munnar. Även Alice har anammat denna dag med glädje så när det igår vankades just (just in case meaning) våffelätning (eller våffelmoff som det ju så oftast blir) var otålig väntan av förberedelser innan vi kunde äta.

Våffla med grädde och hallonsylt är goa grejjer!

Nomnom!

Jag själv startade först med en lite mer matig våffla – med messmör (brunosten var slut i affären), rödlök och gräddfil. Egentligen ska det även duttas på tångkaviar, men även den var slut. Men vem försöker jag lura, det gick görbra att moffa i sig detta ändå.

Efter middagen var det lekstund deluxe. Vi lekte med dinosaurier och puttekulor i Alice rum och sen kurragömma och jage runt runt i lägenheten. För att sen avsluta lite lugnare med bokläsning i soffan.

PS. För er som inte testat, kurragömma bakom gardiner är en klassiker!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply