Nedräkning pågår

Förutom nedräkning till doppardagen aka julafton så är det även nedräkning av min föräldraledighet. På fredag gör jag min sista dag för denna gång – för sen när kontoret startar upp igen i januari drar jag igång fulltid på jobbet. Det är såklart blandade känslor då det innebär slutet på en era. Helst hade jag velat klona mig för jag VILL jobba och jag VILL vara med Otto. Det har varit speciellt och kanske inte helt optimalt att vara föräldraledig på halvtid och jobba på halvtid, då det varit svårt att fokusera till 100% när jag jobbar då en viss Otto tar upp tankarna och sen vice versa när jag är hemma med Otto. Att ha företag gör ju att det aldrig går att sluta vara i jobbmode.

Så på det sättet ska det bli skönt att bara jobba, så att när jag sen väl är hemma kunna (typ) släppa jobbet och bara fokusera på Otto och familjen. Sen så ser jag fram emot att få jobba ordentligt, det är mycket som händer på kontoret framåt och jag är så peppad på att köra på!

Och så ser jag fram emot att David och Otto ska få en massa fin tid tillsammans. Jag kommer såklart vara såå avis emellanåt, då det nu kommer bli David som ser de flesta av Ottos framsteg och upptåg. Men det unnar jag honom!

Nu blev jag lite blödig här, när jag tänker tillbaka på alla fina Otto-stunder.
Älskade unge, tack för att jag får vara din mamma.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mamma/mormor Marie
    18 december 2019 at 19:02

    Älskade Otto ❤️, tack för att jag får vara din mormor ?.

  • Leave a Reply