Out and about

outandabout-1

Att unna sig lite utekäk och utehäng på en vardag är finfina grejer. Igår hann jag och David nämligen med lite quality time (race against time phrase) över burgare-å-bärs-å-babbel på Pustervik. Och sen fick jag hänga med Malin, som jag inte träffat på typ två år. Vi pluggade tillsammans för…ja herregud…tio år sedan så det blev en del nostalgisnack blandat med vad-har-du-gjort-sedan-sist, punkbåts- och barnsnack. Men mest snackade vi om reklambyråvärlden, hur det är att jobba inom en – ofta mansdominerad – värld där det gäller att stå upp för sig själv på ett ödmjukt sätt. Inte ta för sig. Den är både intressant och totalt ointressant den här världen vi jobbar i, hur mycket prestige och jagkanalltjagvetbäst en kan stöta på inom branschen, när det i slutändan bara handlar om ett jobb – inte en livsstil. I alla fall enligt min mening.

outandabout-2

Nåväl, jag och David hade ju som sagt det trevligt över en bit mat. Även om det ser ut som vi har sålt smöret och tappat pengarna.

outandabout-3

Malin tog jag med till – hör och häpna – Kafé Magasinet. Varför frångå ett vinnande koncept liksom?!

Så satt vi där och snickelisnackade i ett antal timmar medan vi sippade på stans kanske billigaste öl. Och kanske blir det en klassåterträffsafterwork inom en snar framtid, vi får se vilka vi kan dra ihop!

outandabout-4 outandabout-6outandabout-5

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply