Nåt att se på

Utanför är det strålande sol och nerifrån gatan hörs skratt och sorl från alla uteserveringar. Men när en inte riktigt orkar med att vårpeppa mer är det gött att krypa upp i soffan med en bra tv-serie.

Girls och New Girl är två favoriter som passar ypperligt med sina avsnitt på knappt trettio minuter. Game of Thrones har ju startat sin fjärde säsong vilken jag följer, men ibland funkar inte entimmesavsnitt då tiden inte finns. Så vad ska jag då se på?

About_A_Boy_TV_series

SVT Flow är en ny tjänst där jag funnit två nya serier att följa och den första är Om en pojke som baseras fritt på romanen av Nick Hornby.

pleaselikemecomplete

Den andra serien är Please like me som handlar om Josh och hans liv efter att han blivit dumpad av sin flickvän kommer fram till att han är homosexuell. 

Sen måstemåste jag se klart på Breaking Bad, har typ bara några avsnitt kvar. Hallå liksom, se klart! Och snart börjar väl den andra säsongen av braiga Orange is the new black? True Detective såg jag klart för några veckor sedan och efter det hamnade jag i en Matthew McConaughey-fas och såg massa av hans filmer. Fast inte de där filmerna när han är sådär hunkig utan mer när han är lite mer sketen och opolerad. Måste ju se filmen Dallas Buyers Club förresten. I den ska han väl vara riktigt bra? Ja han fick väl till och med en Oscar för den rollen?

Hum, vette fan om jag ska be om fler tv-serietips då jag egentligen inte behöver spendera mer tid i soffan. Men om ni kommer på nåt som jag verkligen absolut måstemåste se, hit me!

Bildkälla 1 och 2.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lynn
  4 maj 2014 at 11:49

  Hej igen. En serie du inte får missa är Scandal, 3 säsonger finns och jag har missat mycket sömn över den här serien men det var det värt.
  Jo en annan sak. Vet inte om det bara är jag i min web-läsare som har problem med detta: den lilla svarta fliken till höger med ”hem, kategorier, arkiv…” etc täcker liksom en del av texten och bilderna i dina inlägg.
  Det var det hela!
  Kram

  • Reply
   Helly
   4 maj 2014 at 13:34

   Tack för tipset!
   Och tack för input på bloggen. Vad använder du för webbläsare? Device? Så jag kan se vad felet är.

  Leave a Reply