Mitt musikår 2017

Tack Spotify för att du håller koll på vad jag lyssnar på för musik under dagarna. Eller ja, så himla mycket musik lyssnar jag faktiskt inte på under just (just in case meaning) dagarna, ne det hinns liksom inte riktigt med mellan alla telefonsamtal, möten osv. Samt att när jag åker spårvagn till jobbet, då gillar jag när det är tyst i öronen. Ja så tyst det nu är när en åker kollektivt med en massa andra människor. Ne musik lyssnar jag mest på när jag behöver peppas igång eller som bakgrundsmusik när jag umgås med folk. Guuuud så tråkig jag låter märker jag nu. Men det är sant.

Så i år har det ”bara” blivit 15 100 minuter musik och 1 712 låtar. Kanske inte mitt bästa musikår. Men men. 2015 var det dock en helt annan melodi, då lyssnade jag på musik över 26 000 minuter. Det ni.

Men i år fick jag med en bild på Jens Lekman, iiih! Bara det är ju värt.

Inga helt oväntade listor, även om jag trodde att Coconut Kiss med Niki & the Dove skulle ta förstaplatsen på mest spelade låtar. När det kommer till genrar så känns det som jag mest håller mig inom en nisch, ingen utsvävning här inte. Nåväl.

Vet inte om jag har så mycket att tillägga här, jag hamnar väl lite mittemellan då. Rimligt.

Så undrar var 2018 kommer bjussa på musikmässigt? Tror att antal lyssnade minuter kommer öka, med tanke på att vi har en massa renoveringar framöver som behöver peppig musik. Men genrer? Nja, tror inte jag kommer byta sida totalt direkt, även om det nog blir en hel del 90’s hiphop vid all rivning, byggning och målning.

Här har ni förresten Spotify-listan på mina 100 mest spelade låtar. Smaklig lyssning!

Och vill ni själva se hur ert musikår har sett ut, klicka här.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna
    15 december 2017 at 08:16

    Jag landade på 69414 minuter. Helt knäppt egentligen. Men älskar musik och har alltid hörlurar på ute och aldrig tyst hemma.
    Håkan var på min topplista också!

  • Leave a Reply