Lucka 5: En bild på dig som någon annan tagit

fiske-delsjon-18

Här står jag och försöker att inte få napp. Gillar själva naturupplevelsen och lugnet när det kommer till fiske – men inte själva fiskandet och krokandet och maskandet. Så jag satte majskorn på min krok och försökte mer eller mindre göra så lite som möjligt för att mörten/gäddan/ålen skulle nappa.

Bilden är från i början av september och är tagen av David när vi tog en kvällstur till Delsjön för att – ja fiska – äta picknick och se solnedgången. Men mest att bara få vara, han å jag. Det är även bilden bakom lucka fem i Emily Dahls Julkalender.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sandra
  5 december 2014 at 08:55

  Hittade ditt inlägg i Emily´s kalender och förutom att det är en otroligt härlig bild så måste jag säga att jag känner igen mig! Satt och metade med min lillebror i somras och bad hela tiden tyst om att inte få napp. Vet inte vad jag skulle ta mig till om det helt plötsligt satt en fisk på kroken. Så det var väl tur att vi satt i en vik med bara någon decimeter vatten 😉

  • Reply
   Helly
   9 december 2014 at 23:48

   Ja precis, vad gör jag om det skulle nappa? Vill inte liksom =)

 • Reply
  Frida och Smultronen
  5 december 2014 at 13:13

  Hittade också hit via julkalendern. Gillar fiskebilden, men framförallt. Oj vilken snygg blogg du hade! Gillade verkligen designen 🙂

  • Reply
   Helly
   9 december 2014 at 23:47

   Ahmen tack, så snäll du är!

 • Reply
  Mathilda
  5 december 2014 at 14:14

  Det är så otroligt avkopplande att åka & fiska, så länge man plockar bort själva ”fiskandet” med maskar etc som du säger. Men den totala tystnaden i naturen & att bara finnas i nuet är grymt skönt ibland!

  • Reply
   Helly
   9 december 2014 at 23:48

   Naturens tystnad är den bästa tystnaden!

  Leave a Reply