Libapizza med grönkål, lök, mozzarella och pumpafrön

libapizza-1 libapizza-2

Nu var det allt ett tag sen jag bjussade på ett smarrigt recept så här kommer en supermumsig och megaduperlätt måltid att slänga ihop när orken inte finns att göra en trerätters (as if). Sen innehåller ju både grönkål och pumpafrön massa nyttigheter som järn och vitaminer vilket gör detta till en god rätt i dubbel bemärkelse. Jippi!

Nåväl, det behövs ett libabröd per person eller mer eller mindre beroende på om den lilla hungern är liten eller stor. Lägg önskat antal libabröd på ugnspapper på en plåt. Sen slabbar ni på den smått fantastiska BBQ-såsen från Sweet Baby Rays eller annan tomatbaserad sås innan ni duttar ut fräst grönkål (antingen fryst eller färsk- vilket som funkar – fräs på i lite smör innan bara). På med skivad mozzarella, hackad lök samt salt och peppar. Släng även över en näve pumpafrön. In i ugnen, 200 grader, ca 15 minuter eller tills osten smält och kanterna fått färg.

Ät!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply