La surprise!

hotelpigalle-02

Är jag världens bästa flickvän eller är jag världens bästa flickvän?

Jag tror på det förstnämnda. Varken jag eller David är så värst romantiska av oss men nu jäflar har Helly visat sina love-skills! Så på vår årsdag i måndags valde jag att överraska min älskade karl med en hotellvistelse på det finfina Hotel Pigalle. Här snackar vi hotellrum deluxe, med kristallkrona, vackra materialval och finaste duschen beläget alldeles runt knuten. Men det tar inte slut där. Vad är det mest cheesy romantiska en kan göra? Jo, lägga rosblad på sängen. Sagt och gjort, jag gick all in with love!

Titta bara:

hotelpigalle-00 hotelpigalle-01 hotelpigalle-03 hotelpigalle-04 hotelpigalle-05 hotelpigalle-06 hotelpigalle-07 hotelpigalle-08 hotelpigalle-09

Och efter att ha stressat till hotellet efter jobbet, fixat rosbladen på sängen, tagit en liten stödöl samt bytt om till sjuårsdagskläderna var det bara att vinka på återseende till det fina rummet; Vi ses igen om några timmar! För nu skulle jag möte upp det ovetande David för drink, middag och fint prat. Men mer om det en annan gång, detta var en så fin kväll så vi måste ju dra ut på’t lite.

Önskar er en fin lördag och helg förresten! Jag själv ska om en stund dra mot Liseberg för några timmar i Spelhuset med typ tyyysen barn, godis och crazy neonlights. Varför inte liksom?!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply