Husvisningen i Olofstorp

olofstorp

Ingen husvisningssöndag denna vecka – utan här kör vi på… trumvirvel…husvisningslördag! Kanske är det just (just in case meaning) det som är the shit – vi får se. Vi var i vilket fall först dit och vi var sista qvinn att lämna huset. Ja lite så blir det när både mina och Davids föräldrar (och Asta) var med för att syna det lilla tegelhusets alla skrymslen och vrår. Förutom oss var även typ halva västsverige på plats för den öppna visningen. Ja barnfamiljer, unga par och äldre par knödde i trapporna, i rummen och på den snabbt nertrampade snöiga gräsmattan – så det ska bli spännande att se hur stort budgivarintresset är och vad slutpriset blir.

För vår del blir det en söndag av tänkande – för det lilla huset gav oss faktiskt en rätt bra magkänsla. Men vill vi bo i Olofstorp? Vill vi bo i detta hus? Vad kommer vi behöva fixa mest akut? Hur mycket har vi råd med? Är vi ens redo att köpa hus nu? Och så typ tyyysen andra frågor som poppar upp i huvudet.

Som tur är kommer snart Lovisa förbi – en GT och gott sällskap hade inte kunnat komma mer lägligt än nu. Det snurrar i min skalle!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply