Höstlistan

Ja vi får väl säga att det numera är höst – då det idag är den första oktober och ute känns det som just…höst. Och det är faktiskt helt ok, jag har sedan länge lagt ner tanken på det där med en sommar som håller ut långt in i september och ger en möjlighet till bad. Visst, förra veckan var faktiskt riktigt skön men det känns ändå som höst i luften nu samt att träden sakta men säkert överger sin gröna skrud till mer färgglada kulörter. And I like it!

Så nu kör vi på med en höstlista, för att riktigt peppa igång denna årstid!

Tre saker du vill göra i höst
1. Flanera i en färgsprakande skog och andas in den krispiga luften
2. Krypa upp i soffan, äta popcorn och titta på tv-serier
3. Dricka rödvin i goda vänner sällskap

Vart vill du resa i höst?
Har bokat en resa till Barcelona, så dit ska jag ju. Sen vill jag även gärna åka till Stockholm med Lovisa, för lite girlhäng. Vore även najs att få till min födelsdagspresent – en spavistelse tillsammans med David.

Tre tips att göra inomhus en regnig dag
1. Kolla på serier och äta popcorn
2. Rensa garderoben
3. Gå på maskerad och därmed kunna gå all in när det kommer till smink

Hur vill du klä dig i höst?
Jag vill få in mer färg, men oftast blir det bara svart svart svart. Samma visa varje år. Samma tankar om förändring, varje år.

Vad vill du äta i höst?
Pasta med gräddig svampsås. Diverse ostar. Mustiga soppor.

Vilken bok kommer du läsa i höst?
Behöver läsa ut ”Min hemlighet” av Petter Stordalen. Sen har jag några till jobbrelaterade böcker som bör läsas. Men skönlitteratur? Ne där står det still. Tips någon?

Vad ser du fram emot i höst?
Att åka till Barcelona för att sitta på uteserveringar med bästaste Terry! Samt att utveckla företaget vidare. Och att gå på alla härliga konserter; Henrik Berggren, Future Island och Jens Lekman.

Vad lyssnar du på i höst?
Jag lyssnar kanske inte på riktigt lika poppig musik som under vår- och sommarperioden, utan det blir lite mer klassiskt och mörkare som Morrissey. Han funkar ju dock alltid, oavsett årstid.

Ska ni hitta på nåt sköj under hösten?
Tell me!

Förra året gjordes också en höstlista, den hittas här.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    höstlistan |
    2 november 2017 at 07:32

    […] här listan är en kombination av två olika höstlistor. Den ena hittade jag här hos Helena och den andra hittade jag här hos […]

  • Leave a Reply