Här var det gran – dan före dan!

När jag var liten klädde vi granen dan innan julafton. Smällkarameller i diverse kulörer som vi gjort hos dagmamman samsades med glitter, kulor och julgransdekorationer i den späda gran far hade köpt några dagar tidigare. Och i år är faktiskt det första år som jag och David har en gran i lägenheten. Självklart köpte vi en rödgran som kanske är lite sne. Men fin är den!

Vi klädde den dock för en vecka sedan och till Davids stora förtret fick det inte plats något glitter i årets julgran – nene i år var det egengjort pynt (ja ni vet ju som jag har kämpat) samt pynt från äldre tider. Som till exempel mormors änglar från typ fyrtiotalet och farmor och farmors julklockor med min och Davids födelseår på. Och det blev så fint så fint! Se bara:

Och när det kommer till pynt av tomtar kör vi rätt barskrapat. Varje år får vi nya Rolf Berg-tomtar av mina föräldrar och förutom adventsljusstakar och stjärnor (och granen) är det det enda juliga som vi har uppe. Orka plocka upp – och ner – tyyyyysentals tomtar. Ne.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply