En lördagsnatt i Barcelona
– med karaoke, Techno Viking och photobooths

Jag har helt tappat farten med inläggen från Barcelonaresan i maj. Skyller på värmen och att det är roligare att bada än att sitta framför datorn. Här kommer i vilket fall nio bilder från hur en lördagsnatt kan spenderas i Barcelona. Det som bara skulle bli en middag slutade i nattklubbshärj till tidigt på morgonen. Men först mellanlandade vi på karaokebaren Weekend, som så lägligt låg alldeles bredvid den restaurang vi ätit på. En del av gänget skulle bara ”ut och ta lite luft” och lovade att vara tillbaka på restaurangen om femton minuter.

Det slutade med att vi hamnade på scen, sjungandes Wannabe av Spice Girls och andra fantastiska låtar. Den där kvarten blev…flera timmar lång. Men så går det när det vankas karaoke, svårt att bara riva av en endaste låt för att sen dra vidare.

Jag och Terry fann den bästa karaokelåten, låten med stort L. The song.
Sången som har allt och lite därtill.

Känsla och inlevelse.

Luftgitarrsolon på knäna.

Passion och lidelse.

Vi snackar självklart om Bohemian Rhapsody av Queen.
Numera är denna vår självklara karaokelåt. Episk.

Men vi ville inte sluta där. Vi ville vidare i natten. Så vid halv två-tiden tog vi oss mot Poble Sec och den klassiska barcelanska nattklubben Sala Apolo. Det var faktiskt på denna klubb som Therese och Ruben först träffades. Det ni!

Så vi dansade loss på klibbigt dansgolv. Terry gick all in med sina Techno Viking-moves. Det var bara en sådan kväll ni vet.

Drickespaus med tillhörande photoboothposering.

Eh..vi fick typ plats alla därinne.

Sen dansade vi en stund till.

Och körde lite mer barhäng innan det var dags att säga tack och hej. Har ju inte helt anammat den spanska livsstilen, så orkar inte riktigt vara ute och klubba till sju på morgonen längre. Denna gång räckte det till…fem?!

Bjussar på en tionde bild – från min och Terrys photoboothsession.
Bara för att vi är så söta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply