En lista bara sådär

Nu var det ett tag sedan det kom ett klassiskt listinlägg här på bloggen, så varsågoda – nu kommer just (just in case meaning) ett sådant:

Hur lång är du?
170 cm, om jag inte börjat krympa på äldre dar

Vad köpte du senast?
Ingredienser till gratinerade burritos som jag lagade igår fredag

Vad stod det i ditt senaste sms?
Elektrikern kom och fixade
Till pappa igår, då vi kom hem till ett hus halvt utan el.

En person du saknar
Alltid Johanna. Och nu i dessa vårtider så saknar jag Battis extra mycket – som jag längtar efter att få ta en härlig skogsgalopp med Mr Luddöra 🙁

Vad gillar du mest med dig själv?
Att jag är rättfram och rak – vilket kanske inte alltid uppskattas av alla men då händer det i alla fall saker. Samt att jag i de flesta fall är väldigt positiv och försöker se det bästa i det mesta.

Vad gillar du minst med dig själv?
Att jag ogillar förändring, kan uppfattas lite statisk tror jag. Samt att jag har svårt att släppa saker som gnager mig.

Är du romantisk?
Ne inte speciellt. Har aldrig varit någon som gör grandiosa cheesy handlingar men försöker tänka till på de mindre sakerna, för att visa att jag älskar personen. Det mest romantiska jag gjort måste varit ”La Surprise” – här snackar vi rosblad och flådigt hotellrum!

Har du söndagsångest?
Ne inte direkt. Men jag märker att jag numera har gravidångest. När jag har tagit min nattliga kissepaus där vid 4-snåret har jag svårt att somna om och får typ ångest över livet, jobbet och framtida mammarollen. På morgonen när jag vaknar igen så brukar allt kännas mycket bättre.

Vilka städer har du bott i?
Alingsås, Barcelona, Göteborg, Mölndal.

Lyssnar du på poddar? Vilka?
Är ingen poddlyssnare. Men har nu det senaste börjat lyssna på några gravidpoddar, finns en hel del via min gravidapp Preglife.

Låt på huvudet just nu?
Call me – med Sarah Klang

Är du en ringare eller smsare?
Smsare. Fast gillar att ringas när jag sitter längre sträckor i bilen, då kan jag slå en pling till vänner eller föräldrar. OBS handfree via bilen såklart!

När går du och lägger dig?
Väldigt brett just nu, allt mellan nio och tolv.

Vad är det modigaste du gjort?
Blivit egenföretagare med en massa anställda. Jisses, ibland undrar jag vad jag håller på med även om det för det mesta är utvecklande och givande och peppande!

Har du någon gång åkt ambulans?
Nope.

Hur många kuddar sover du med?
Egentligen bara en vanlig. Men har en ”hotellkudde” bakom som fungerar toppen som ryggstöd när det ska läsas, eller som nu – när det ska bloggas.

Äter du några vitaminer/kosttillskott?
Knaprar i mig en hel del nu som gravid: Gravidvitaminer, järntabletter och Omeprazol (det enda som håller illamåendet i schack).

Vad läste du för språk i gymnasiet? Vilka språk kan du?
Spanska. Fast det gick inte så bra. Har väl lärt mig mer spanska efteråt, via alla resor till Barcelona. Inte för att jag KAN spanska, men kan förstå lite och prata lite. Sen kan jag väl engelska mer eller mindre, även om det oftast känns obekvämt i början av ett sådant samtal.

Hav eller pool?
Hav i de allra flesta fall även om det kan vara jävligt najs att dyka/hoppa/lattja i en pool. Speciellt om utsikten är som ovan.

Tycker du det är värt att lägga mycket pengar på fina smycken?
Om en gillar smycken, så visst. Jag har typ aldrig på mig smycken, kanske nåt halsband då och då.

Kan du busvissla?
Absolut!

Vad har du för ringsignal på telefonen?
Den mest vanliga – ”Gammal telefon”

Har du körkort?
Yes box, sedan en maaaassa år tillbaka

Är du religös?
Nope. Gick ur Svenska kyrkan för en hel del år sedan. Men visst, ”firar” väl de klassiska kristna traditionerna även om jag är väldigt otraditonell av mig och ibland hellre hade varit på resa i stället för att fira jul.

Har du någon tatuering? Vill du göra någon tatuering?
Ingen tatuering på denna kropp ne. Funderade back in my twenties på antingen hästmotiv eller ett göteborgsmotiv, men det blev aldrig av.

Go to-mat som alltid är gott?
En go lasagne

Hur ofta tvättar du håret?
Säkert alldeles för sällan, det är sååå tråkigt. 1-2 gånger veckan kanske?

Har du bra självförtroende?
Det är väldigt olika, beroende på situation och plats. Har jag koll på läget så brukar jag väl kunna föra mig rätt hyfsat.

Har du något klädesplagg/pryl som du använt i flera år och aldrig blir trött på?
Min bruna vår/höstjacka har allt hängt med ett bra tag

Hur uppvaktar man dig?
Kan både vara stort och smått. Jag gillar ju utflykter, så sådana uppskattas alltid! Sen är små gester fina, som visar att personen tänkt till på vem jag är och vad jag gillar. I liten skala. Sånt är fint.

Vad köper man för blommor till dig?
Tulpaner går alltid hem!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply