Fråga på!

barcelona-24juli-08

Sitter på terassen i Barcelona; solen skiner, fåglarna kör sin morgontruddelutt över hustaken och det känns bara superbien att ha några dagars semester! Så medan jag är down here passar det ju bra att köra en frågestund, där ni kan ösa på med eventuella frågor och funderingar som jag sen snällt ska se till att försöka svara på! Alltid roligt att få mer kontakt med er läsare – så fråga på, om högt och lågt! Och varför inte även skriva om vad ni gillar att läsa om / vad ni saknar att läsa om här på bloggen, alltid bra att försöka utveckla den lite emellanåt.

Hasta pronto!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna María
  6 maj 2016 at 08:13

  Så härligt med Barcelona! Längtar tills jag ska dit i höst.

  Jag skulle vilja veta lite mer om hur du kom dit du är idag. Typ, hur visste du vad du ville göra, hur kom det sig att du startade byrå (eller om du bara är delägare) och grejer runtikring. Fattar om du kanske inte vill eller kan skriva så mycket om jobbet, för det hade jag inte kunnat och vi är ju i lite liknande sits. Tänker mig att det hade varit asfint att prata om detta över en öl med dig, men i brist på att jag inte känner dig eller att vi inte ens bor i samma stad så får det bli en fråga här. 🙂

 • Reply
  Anna María
  10 maj 2016 at 23:22

  Just det! Jag har ju en fråga till! Vad kör du för inställningar när du sparar ut dina gifar? Du gör det från Photoshop va? Jag tycker ibland att färgerna liksom förlorar allt och det bara blir fult och knas, men du är så grym på att ändå behålla en fin bild trots komprimeringen. Kan du inte visa hur du gör?

 • Leave a Reply