Amsterdam // Att anlända till Volkshotel

Hallo! Jag var i Amsterdam förra veckan för att fira av Davids födelsedag sisådär tre månader senare. Vilken vacker stad Amsterdam är, med alla kanaler och tegelhus! Blev helt överraskad faktiskt. Vi bodde på Volkshotel, som ligger i den östra delen av Amsterdam och som anses vara up and coming/det nya De Pijp. Det var dock nära att ta sig in till de centrala delarna – eller ja resten av Amsterdams områden. Speciellt när en swoschade fram på cykel!

Men nu börjar vi med att snacka om Volkshotel och det hotellrum jag bokat – Bathing Bikou. Hotellet har en massa vanliga rum men de har även några temarum som är speciellt inredda. Jag fastnade för Bathing Bikou på grund av att det fanns ett badkar i trä mitt i rummet. David gillar att bada badkarl, så det var ett rätt givet val. Sen gillade jag även den övriga stilen i rummet; rosa, betong, växter och avskalat.

Titta bara!

Rummet hade en projektor i stället för tv, så vi passade på att kolla på musikvideos medan vi packade upp och kände in läget. Såklart Håkan fick vara med på ett hörn!

En skjutdörr fanns för att antingen skyla sig eller dela av rummet.

Så mycket det finns att upptäcka i Amsterdam – vart ska vi börja?

Ja vi började med att speja ut över området. Hurra för utsikt!

Och hurra för David!
Han fick en lite present av hotellet…

Såpbubblor och tuta!

Samt en hälsning från världseliten i bowling.
Typ.

Så där har ni rum 505 – Bathing Bikou.
Här bodde vi kalasbra och ja, vi badade i badkaret. Två gånger.

Sen så upptäckte vi ju även Amsterdam såklart. Men det tar vi i senare inlägg.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply