Who run the world? Girls!

Idag är det den internationella kvinnodagen och runt om på internet peppas det och kärleksbombas och höjs röster. Helt korrekt enligt min mening. Sverige är fortfarande ett icke jämnlikt land och det är inte ok. Löneskillnaderna mellan könen är till exempel så stora att svenska kvinnor i praktiken jobbar gratis mellan den 11e november till den 1a januari varje år. Det ni. Inte ok.

Jag som oftast ser mig som en stark kvinna som gör sin röst hörd och vägrar backa till skymundan har de senaste två veckorna fått mig en törn och tappat peppen. Jag har känt mig oduglig och oerfaren och det har liksom låst sig i skallen på mig. Opepp big time. Men nu börjar det släppa och denna lördag, 8 mars, kan inte komma mer lägligt. I kväll ställer jag nämligen till med födelsedagsfest för mina vänner – pepp på det! Lägenheten är städad – pepp! Och utanför skiner solen, våren känns på ingång – megapepp!

Om en stund ska jag iväg till frisören för en välbehövd klippning samt färgning. Efter det ska jag peppa igång med Beyoncés ûberpeppiga låt Who runs the world? Girls! och sen kan det bara bli bättre. Sa jag pepp?

Den fantastiska bilden ovan står Karin Konstgrepp bakom. Ett print som sålt slut flera gånger om. Hejja!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mamma Marie
    8 mars 2014 at 12:53

    Pepp!♥♥

  • Leave a Reply