What are you doing New Year’s eve?

Om några dagar är det nyårsafton. Ett nytt år är på intåg och jag undrar vad tvåtusentretton för med sig. En sak vet jag säkert, jag fyller trettio jordsnurr siste februari. Shit, när blev jag så här gammal? En annan sak är på g, men den är hemlig ett tag till. Förutom detta är liksom inget planerat. Men jag hoppas och tror att det blir en fint år fyllt med massa bra saker!

Snart ska jag ut på stan för att styra upp det sista inför min nyårsklädsel. Eller jag tror att det blir det sista, för har inte riktigt bestämt mig om vad jag ska ha på mig. Jag har en idé men vet inte riktigt om det funkar hela vägen. Vi får se, vi får se! Nyårsafton ska i vilket fall firas här i 7th Heaven med ett gäng fina vänner! Vi ska ha knytis och se fyrverkerierna över Hagas takåsar. Fint som snus! Vad ska ni hitta på?

Nytt år säger ni. Men det är lätt att bli nostalgisk. Så här kommer lite bilder från tidigare nyårsaftonar:


2005 Firades hos Erik på Masthuggsberget. Jag hade världens största lugg samt en kamera som tog fräcka flera-i-ett-bilder. Jag glömde min salladsskål som Erik fortfarande har kvar, om han inte slängt den. Det är ju några år sedan nu.


2006 Firades i Mijas med mor, far och min fd pojkvän Kalle. Vi fick spexiga nyårsattribut att ha på oss på tolvslaget.


2007 Firades i Västerås med Kalle och hans vänner. Jag körde Hollywood- och firmafeststilen.


2008 Firades i Klaras gårdshus i Haga tillsammans med massa fina vänner. Jag hade fina lösögonfransar och på tolvslaget drack vi skumpa på Järntorget.


2009 Firades hos Maja och Carl på andralånggatan med god mat och fina vänner. Jag hade rosettfrisyr och än en gång firade vi tolvslaget på Järntorget. Dagen efter träffade jag David för första gången och vi tog en nyårsdagenpromenad genom ett öde Göteborg.


2010 Firades hos Kalle och Cecilia på Gråberget med ett gött gäng och en stor kalkon. Tolvslaget blåste nästan bort men vi var glada ändå!


2011 Firades hos Lina och Martin i Kungsladugård. God mat, glitter, charader och dans!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  lovisa/polichinelle
  30 december 2012 at 18:48

  du är så otroligt fin ska du veta! och så gillar jag verkligen 2005 års lugg, kanske för jag är lite velig i att klippa tillbaka min egen just (just in case meaning) nu… då låter ju ”världens största lugg” liksom extra bra. ska vi kanske köra en påhälsning under 2013? jag tycker banne mig det.

  • Reply
   Helly
   5 januari 2013 at 15:30

   Lugg är alltid en hit!
   Ja kom hit och hälsa på!

 • Reply
  ida
  3 januari 2013 at 10:58

  fiiina kort. din stentvättade jeansjacka är jetefin. vill du sälja den/ var har du köpt den? 🙂

  • Reply
   Helly
   5 januari 2013 at 15:30

   Tror den är köpt på Gina Tricot för massa massa år sedan.

  Leave a Reply