Vilket rakt hår du har. Ja!

rakthair

Så här såg en ut i morse – nya klänningen var på (självklart liksom, jag är en sån där som tar på mig mina nyinköpta kläder mer eller mindre med en gång) och med ett försök till  rakt hår.

Just i detta nu sitter jag på balkongen med att glas vitt och lite popcorn. Nedanför gården hörs barnskratt och doften av grill kan anas. Mitt raka hår är dock ett minne blott – det blir så när en har självfallet bigtime. Molnen ovanför ser regntunga ut men förhoppningsvis tar den blå himlen bortanför över. Fredag hörrni, känn så gött! Om det hade funnits en tvättid hade jag tvättat ikväll, men ”tyvärr” var det uppbokat. Så synd. Verkligen.

Vad ska ni göra i helgen då? Jag har mer eller mindre nada planer. Lite skönt men även lite jobbigt att inte veta vad som kommer hända. Jag gillar att planera och ha koll liksom. Kanske blir det ett dopp i hav eller sjö. Kanske blir det en öl eller ett glas vin på en uteservering. Kanske blir det svettig dans på RioRio. Det återstår att se. Jag ska nog unna mig en å annan sovmorgon i vilket fall. Det är också något jag gillar att göra, sova. Eller framförallt stänga av väckarklockan och sova till en vaknar. Love it.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply