Våffeldagen – från hell till heaven

Kombinationen hungrig Helena och varor som inte finns när man ska handla mat är…inte bra. Hur f’n tänkte Willys på Hvitfeldtsplatsen när de valde att INTE ha varken våffelsmet, brunost eller tångkaviar inne på självaste våffeldagen? Ni kan fatta min anger när jag irrade omkring runt runt bland gångar och upp och ner och upp och ner för den där jävla rulltrappan de har. Näven var knuten (i jackfickan…) och svordomarna haglade ikapp med min kurrande mage. Så jag fick fint finna mig i att traska vidare till världens dyraste mataffär – Hemköp på Linnégatan – för att inhandla dessa tre våffelprodukter. Medan jag roffade åt mig det sista våffelsmetspaketet orkade jag inte längre vara arg. Jag var mest bara hungrig. Och när fåglarna kvittrade sådär gå-hem-tidigt-en-sommarmorgon-efter-en-efterfest-när-solen-gryr-härligt var mitt hjärta lätt igen.

Nu har jag ätit de där efterlängtade våfflorna och det var gott. Så himla gott. Jag är dock sjukt mätt och måste ta igen mig framför Top Model. Så det så.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  sofia
  26 mars 2013 at 07:10

  haha åååh hemköp på linnégatan! ca dubbelt så dyr som en vanlig mataffär och trängseln där inne = outhärdlig! har någon en barnvagn med sig in dit är det kört liksom!

 • Reply
  isola
  26 mars 2013 at 20:13

  Superfina bilder!

 • Reply
  tyraelvira
  27 mars 2013 at 16:27

  ååh så gott!

 • Leave a Reply