Treat yo’self

En ska unna sig. Ofta och mycket. Speciellt när det kostar gratis.

Så det var exakt det jag gjorde igår, då det stod gravidmassage och relax hos Skönhetsfabriken på schemat. David hade nämligen förlorat ett vad och min vinst var en… massage! I somras slog vi nämligen vad om sommaren skulle bli varm eller inte. Undrar vem som trodde att värmen inte skulle hålla i sig…

Jag vann stort kan en säga.

Så igår checkade jag ut tidigt från kontoret och tog min in till Skönhetsfabriken där jag slängde på mig baddräkt, badrock och tofflor för att sen glida ut i relaxen. Som var helt öde. Bara jag, lite porl från den heta källan och ett gäng tomma stolar. Inte mig emot, även om jag har väldigt svårt att koppla av i dessa miljöer.

Lilla Bobo var såklart med mig.

Hoho, någon där?

Nene, jag sitter väl här alldeles alena med mina alldeles för små/trånga tofflor.

Före och efter massage.
Nöjd och avslappnad tjej som firar med att äta äpple. Hur ofta händer det liksom.

Den heta källan lockade, men det fick räcka med lite plask då jag inte riktigt vågar bada i allmän pool för tillfället.

Sen fick det vara nog med relax och jag unnade mig i stället en låååång dusch – en får ju passa på när duschmöjligheterna hemma just (just in case meaning) nu är lite speciella. Hej badrumsrenovering. Efter den lååånga duschen passade jag även på att föna håret. Treat yo’self liksom!

Och ni som inte har någon aaaaning om vad jag snackar om – har ni helt missat Parks and Recreation och deras episka Treat Yo’self-dag? Ajjabajja, gör om gör rätt och titta på’t!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply