Spinneriet

I lördags stod det utflykt på schemat! Jag, Linda och Alice hann med en massa saker, innan klockan ens slog ett; vi käkade frunch på IKEA, hängde i stallet, letade efter bortkörd mobil och tillsist hamnade vi här…

spinneriet-7

… på Spinneriet i Lindome. Ett ställe jag hört talas om samt läst om i diverse bloggar. Det är i vilket fall en historisk byggnad med anor från tidigt 1800-tal och har idag över 20 hyresgäster, med allt ifrån fotografer, musikstudios och designers till keramiker, byggföretag och förskola. Ni kanske har hört talas om Trendenser, Östlingh & Schedin och Fine Little Day? Alla dessa, plus en massa andra, huserar alltså i Spinneriet, som har öppet på helgerna och kanske nån vardag då och då.

spinneriet-1

Så vi kom dit när det precis hade öppnat och Alice sprang fram och tillbaka genom korridorerna.

spinneriet-2

Ja även inne i butikerna var det full fart. Med andra ord fick både jag och Linda mer hålla ögonen på busfröet än på allt det fina runt omkring.

spinneriet-3

Glad eller ledsen – ibland är det svårt att veta

spinneriet-4

spinneriet-8

Älskar de gigantiska fönstren. Ljuset var amazing och ja, jag var tvungen att testa min nya telefon med en selfie. You do what you gotta do liksom.

spinneriet-5

Mycket fint och oftast mycket dyrt. Ja det får bli att återvända hit när en kan ha mer fokus på prylarna än på en snabb vessla till bebis.

spinneriet-6

Som grädde på moset har de även en urtjusig restaurang/kafé med massa smarrigheter. Ja hit får jag garanterat åka igen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply