Saker att se fram emot – nu / snart / sen

Gaah höstmörkret tar knäcken på mig. Booring liksom. Och så är det liksom inte så mycket annat som händer mer än jobb och häst för tillfället. Så jag blickar framåt, mot sådant som piggar upp både inom en snar framtid och sådant som ligger lite längre fram i tiden.

Nu: Londonresan

london

På fredag åker jag till London för att hälsa på bästaste Maja! Det ska bli så fint så och samtidigt spännande, då det var riktigt längesedan jag var i denna stad. Se bara hur stooor den är!

Snart: Hemsedal

hemsedal

I år kommer jag fira in det nya året på en fjälltop i Hemsedal. Och ja, jag ska med andra ord åka skidor – en syn jag inte önskar någon. Men jag ska allt ge det en chans, vem vet det kanske finns en gömd Pernilla Wiberg i mig?

Sen: Håkan Hellström på Ullevi

hakan

Snacka om biljettkaos, men tillslut stod jag där med två biljetter till Håkan Hellström på Ullevi. Så söndag den 5 juni är det dags att avnjuta magi än en gång.

Bildkällor: 1, 2, 3

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sandra
  11 november 2015 at 07:41

  Men hallå, så fina saker du har att se fram emot! Jag tyckte att hösten var så vacker och härlig men sen pang bom när november anlände så blev det grått, grått, grått. Såå trist!

 • Reply
  Amanda
  11 november 2015 at 19:13

  ÅÅh, blir avis på alla 3 grejer! Lärde mig också åka skidor i Hemsedal, 22 år gammal. Väldigt fina och varierande backar 🙂 och supermysigt ställe!

 • Reply
  ISA
  11 november 2015 at 19:44

  men knasigt, skrev ett inlägg idag om prick samma ämne: att jag behöver saker att se fram emot. INTE kopierat av dig kan jag säga :p haha. Underbart med London förresten!

 • Leave a Reply