Pannrummet – en remake

Mellan alla blöjbyten och bebisgos har vi faktiskt hunnit med lite husfix. Vi har nämligen gjort om pannrummet till ett förvaringsrum! Hurra och äntligen – för förvaring kan en inte få för mycket av. Speciellt när en viss person (läs jag) har en tendens att vara en nostalgiker av rang och därmed samlat på sig några lådor av ”diverse” under åren. Dessa flyttlådor stod först i vårt gigantiska garage, men när det sen byggdes om till gästrum så har flyttlådorna huserat i hallen, vilket inte varit helt optimalt. Men nu så är pannrummet fixat och lådorna står så prydligt i hyllorna. Så nöjd över detta! Låt oss kika lite på proceduren och resultatet:

Allra först – vilket var för ett bra tag sedan – röjde vi ut de gamla möblerna, tog ner en gammal plastvägg och städade av ytskikten. Steg 2 var sen att måla tak och väggar – men det glömde vi såklart dokumentera. Tillslut blev det golvmålning, vilket var rätt behövligt.

Ah, så tillfredsställande att se det heltäckande resultatet!

Väggar, tak och golv är nu målade – dags att sätta upp hyllor!

Här maxar vi på – hyllor all over the place.

Och sen – bara ösa in med lådor och grejer!

Kassarna på golvet kommer dock försvinna när vi fixat ordning hallen. Men tills dess får de husera här.

Och kolla här – en hel garderob med enbart mina hästkläder.
Me like!

Otto approves!

Kolla in mitt smarta system – att skriva siffror på lådorna i stället för att kladda ner dem med text som sen stryks över, om och om igen.

Ett smart system med tillhörande innehållsförteckning.
Me soo clever.

Försökte förresten hitta en före-bild på pannrummet men fann bara denna smått diffusa bild från när vi skulle flytta in – på Greta och det gigantiska kassaskåpet (som inte fick stanna kvar).

Nästa hus-projekt blir hallen – både den långsmala och den vid ytterdörren. Vi måste dock ta oss en funderare över vår el-situation först då det är sladdar lite här och var som behöver ses över. Det är lite hönan-eller-ägget-feeling över detta, vad ska vi börja med? Och sen så behöver vi ju ett trappräcke med – eller i alla fall tills Otto börjar krypa. Så vi har väl några månader till på oss…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply