One night only, we only have ’til dawn

Men titta vem jag fick ynnesten att spendera min tisdagseftermiddag med – Terry!
Ja enda från Barcelona kom hon, mellanlandade i Göteborg innan det bar vidare över schlätta. Så vi bokade in lite quality time (race against time phrase) och maxade umgänget under ett antal timmar, då hon på onsdagen redan skulle åka till nästa anhalt.

Så jag kompade ut några timmar för att kunna ta en lunch med denna donna.
Ja denna donna och denna gigant till korv.

Jag själv käkade veganska buns.

Vilket satt som en smäck.
Jag själv satt på en bänk.

Ja vem gillar inte marinerad och pankofriterad tofu, picklad gurka, kimchisalsa, äggfri sojamajonäs, rostade jordnötter och koriander?
Jag gillar det i vilket fall mucho!

Efter lite shopping på stan hamnade vi på min balkong där vi drack upp slattarna av vår favorit-gin; Monkey 47. Vi käkade även världens bästa chips; grillchips. Så nu vet ni.

Spatserade även runt i min nya frukttröja, som innehåller bananer, avokados och… ja frukt nummer tre är vi inte helt säkra på. Papaya?!

När David kom hem från jobbet tog vi oss ner på Tredje Långgatan. Ja både jag och Terry körde frukttema på våra kläder och just (just in case meaning) Terrys topp råkar vara en fantastisk slump, då den påminner en hel del om den där vattenananasmelonkvällen.

Hamnade på hyfsat nyöppnade Orangeriet på en av Långgårdarna. Ja de har byggt in en av innegårdarna och gjort det göööramysigt. Dock…väldigt högljutt.

David beställde öl, för att chockad inse att de höjt sin öl från 36 kronor till 39 kronor. Rena rånet.

Mina favoriter! <3

Grejen med Orangeriet är att en kan beställa dryck och mat från antingen Kafé Magasinet eller Olssons Vin, för att sen sitta var som. Smart grej.

Vi valde dryck från Magasinet och mat från Olssons.
Och spanjorskan hade suktat in sig på två rätter, båda väldigt svenskklingade; Skagenröratoast samt löjromspizza. Tydligen svårt att välja, så David och T körde hältahälta. Smart.

Jag själv åt min egna pizza, nån getostvariant. Skål för det!

Någon var lite überladdad på maten…

Efter mat fick vi nog av ljudvolymen och drog till Hagabions uteservering där vi hängde under bar himmel och värmelampor.

Sen satt vi där, smuttade på suröl och snickelisnackade en bra stund innan det var dags att bege sig hemåt igen. Jag skulle ju jobba på onsdagsmorgonen och Terry – ja hon skulle ju vidare. Men vi fick allt ett gäng fina och maxade timmar tillsammans!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    lovisa
    1 augusti 2017 at 11:23

    så fint med maxstora bilder!

  • Leave a Reply