Nu står Järntorget i rosa blom

Jo jag vet, det där med blommande rosa körsbärsträd är egentligen old news men jag kan inte hjälpa att jag tycker de är så fina att det bara måste dokumenteras några gånger varje år. Och vid Järntorget finns det ju så många, så det blir liksom som ett rosa tak eller en rosa matta av alla fluffiga små blommor. Med andra ord var jag bara tvungen att ta mig upp och ut i lördagsottan, för att ta lite bilder innan resten av göteborgarna vaknade.

 

Tyvärr verkar detta rosa fluff snart vara ett minne blott, då bladen redan börjat falla till marken.

Men en liten stund till får vi allt njuta av sockervaddsfluffet. Och när dessa på Järntorget slutat blomma, ja det är då de två träden inne på vår gård står i full blom. Så vem vet, det kaaaan komma något till rosa blom-inlägg framöver.

Nu ska jag dock byta blomsterskruden mot träningsklädsskrud – då det står ett pass CX på schemat. Och efter det? Ja kanske blir det en husvisning innan lördagsnattens galej tar vid. Då ska nämligen jag och Lovisa ut på klubb – hör och häpna! Och inte vilken klubb som helst, utan den klassiska klubben Soulastatic, som är inne på sitt nittonde år av Northern & Modern soul på originalpress. Det ni!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Christin - Midis
  29 april 2017 at 17:30

  Fan vad fint rent ut sagt!!! Jättefina bilder (som vanligt)!!!!!!!!

  • Reply
   Helly
   30 april 2017 at 16:48

   Ja det är verkligen så fint med detta rosa fluff!
   Och tack för bildpeppen!

  Leave a Reply