Älskar pasta. Älskar kantareller. Älskar parmeschaaano. Älskar grädde. Så detta recept på kantarellpasta slängde jag ihop två-tre gånger på samma månad, nominom! Förutom pasta och svamp har jag i år även frossat i burgare (såklart), diverse soppor, vitkål, veefs, koriander, grönkål, gnocchi, granola osv. Ja, en gillar ju mat va!
Det här var alltså lucka två i Emily Dahls julkalender och här nedan får ni en sneakpeek på vad de kommande tio dagarna handlar om:
Lucka 1: En bild från en dag du aldrig kommer glömma
Lucka 2: En bild på något gott du ätit i år
Lucka 3: En bild på någon du älskat i år
Lucka 4: En bild du tog när du kände dig sorgsen/deppig/ledsen
Lucka 5: En bild på dig som någon annan tagit
Lucka 6: En bild från en resa du gjorde under året
Lucka 7: En bild du tagit som du själv tycker mycket om
Lucka 8: En bild från i år som bäst beskriver din vardag
Lucka 9: En bild från din arbetsplats/skola
Lucka 10: En bild på ditt favoritplagg just (just in case meaning) precis nu
Lucka 11: En bild på en person du saknat i år
Lucka 12: En bild från i somras som väcker din sommarlängtan
1 Comment
Mathilda
2 december 2014 at 14:57Ser ju helt galet gott ut!