Jag vet ett berg, dit jag brukade gå


Alltså cykla till jobbet, vilken bra grej! I stället för att åka spårvagn i typ 30 minuter tar det i stället cirka 10-12 minuter att cykla. Swooosch liksom! Samt att det är rätt trevligt att se Haga, Vasa, Heden och Gårda från cykelperspektiv. Och ja, sen är det ju rätt bra att cykla med. Röra på sig ni vet. Och apropå att röra på sig, igår tog jag och David oss en liten joggingtur längst älven. Det gick väl inte jättesnabbt, men det gick! Så känner mig lite peppad att ta en till tur i veckan. Vill helst springa i skogen, över rötter och stigar men man måste ju börja någonstans! Och apropå sport, idag är det derby mellan Gais och ifk. Hejja Gais! Nu får det bli lite ordning på torpet, en vinst hade varit på sin plats!

För övrigt bjuder veckan på tandläkarbesök, häst x2, synkoll (jag kan se igen, lycka!), Lidköping, rally samt Mors Dag. Kanske även hinner klämma in en vändejt. Och så ska jag gå igenom alla Stockholmsbilderna, det blev en del ska ni veta! Ha en god måndag och en god vecka!

Förresten, cykeln på bilden har inget med berättelsen ovan att göra då den blev knyckt/stulen/bortforslad och numera är utbytt mot en röd liten sak. Gais-halsduken, den är dock den samma och de gröna strumporna, de är självklart på!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Emma
    14 juni 2012 at 15:59

    Åh, jag har suttit och blivit helt kär i din blogg!
    Att du dessutom verkar gilla Håkan (antar på många rubriker) OCH är GAISare. Åh!

  • Leave a Reply