I blåst och i solsken – galopp!

april-battis-01

Nu var det ett tag sen jag visade upp några ridbilder på mig och Battisen. Jag rider typ två gånger i veckan men det är ju inte direkt så att jag har med mig en fotograf varje gång men ibland hänger ju Lovisa med och då brukar vi passa på att ta lite bilder. Nu har jag köpt ett nytt objektiv – ett Canon EF 70-200 mm f4L USM – och ville såklart med en gång testa’t. Lovisa fick agera invigare och var mer än nöjd med det då det tydligen var ett roligt objektiv att fota med. Och jag tycker bilderna blev väldigt bra. Är nu väldigt sugen på att själv stå bakom och fota loss. Har redan fått ett försöksobjekt då Åsa inte var sen på att ställa sig först i kön. Vill ha lite mer grönska bara, så jag kan bege mig ut i skogen alt grönare hagar för att fota. Pepp!

Nåväl, här kommer i vilket fall ett urval av bilderna från senaste ridpasset på travbanan och i paddocken. Ömsom blåst och ömsom sol. Battisen var laddad och kändes rätt fin. Men det innebär inte att jag ska sitta och titta ner på hans öron – hallå kvinna, se vägen framför dig. Och så ser jag att jag behöver sträcka upp mig vid lättridning. Samt äta mindre kakor, hej ansträngningsdubbelhaka. Nåja, jag ser i vilket fall glad ut – alltid nåt!

april-battis-02 april-battis-03 april-battis-04 april-battis-05april-battis-06 april-battis-07 april-battis-08  april-battis-10 april-battis-11 april-battis-12 april-battis-13 april-battis-14 april-battis-15 april-battis-16 april-battis-17 april-battis-18 april-battis-19 april-battis-20

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Åsa
    14 april 2014 at 16:01

    Nice!!

  • Leave a Reply