Hurra för bloggen – 6 år idag!

Ett fyrfaldigt leve för denne lille blogg som fyller sex år idag – hurra hurra hurra hurra!

Ja tumme upp för att denna plats faktiskt finns kvar, kanske mer för mig än för er. Det har ändå varit några gånger jag har ifrågasatt vad en egentligen håller på med, för det tar ju sin tid det här med att blogga. Och då lägger jag ändå inte alls så mycket tid som de där riktiga bloggarna gör. Ne här tjänas det inga pengar på att visa upp bilder på lortiga hästar och öl-posering utan jag gör nog detta mest för min egna skull. Är ju en sucker för minnen/tillbakablickar samt älskar att fota och dokumentera så ja, denna blogg är kanske mer en plats för att samla ihop och spara en del av livet, mitt liv.

Och detta dokumenterande är något jag gjort sedan…ja Palme gick i shorts typ, kameran har alltid funnits där och ser jag tillbaka så har jag ju faktiskt bloggat sedan internetz början typ. Se bara på min gamla rosa sida – fullproppad med dagboksanteckningar och diverse inscannade festbilder – som var gymnasiets skvallerportal back in the days. Och på Skunk. Där var en flitig att skriva av sig om högt och lågt, om allt och inget, lägga upp bilder från fest och häst.

Med andra ord, lite som nu fast ändå inte.

Något jag dock noterat är att kommentarer och funderingar från er läsare har minskat de senaste åren. Och detta är inget som bara jag märkt, utan så är det nog för de flesta som hänger på veveve. Väldigt tråkigt tycker jag dock, då det ger så oerhört mycket att få kontakt med de som läser. Att få respons och en två-vägs-kommunikation. Allt ska gå undan nu för tiden, det bara matas på med intryck och vi är alla redan på väg mot nästa blogg, nästa inlägg innan sidan scrollats klart.

Så med risk att få noll respons (I hope not) vore det så himla fint att veta mer om er.
Ja vilka är ni som läser? Berätta gärna!

Och vad är det ni gillar med min blogg?
Samt är det något som ni saknar?

Eller kanske har du en fråga du bara mååååste få svar på…
Ja hit me med spörsmål, feedback eller bara goa komplimanger!
<3

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Hanna
  15 augusti 2017 at 18:04

  Hej! Har läst din blogg i flera år, så då är det väl inte mer än rätt att jag skriver några rader nu 🙂 Bor också i gbg och det var därför jag började följa dig från första början; fick bra gbg-tips på najsa ställen (typ nyöppnade barer, oupptäckta restauranger och utflyktsmål), uppskattar fortfarande denna delen i bloggen, att få se gbg-vyer men också dina reseinlägg. Tack för mysig blogg!

 • Reply
  Amanda
  15 augusti 2017 at 18:33

  Har läst din blogg i några år nu, blev tipsad via Lovisa (Polichinelle) tror jag 🙂 Tycker du har en bra blandning på blogginläggen tillsammans med fina bilder, roliga gifar och lagom mycket text. Gillar speciellt gbg-tipsen och hästinläggen (då jag själv är hästtjej i Göteborg). Hoppas du fortsätter blogga i en himla massa år till 😉

 • Reply
  Nana
  15 augusti 2017 at 23:35

  Har läst din blogg några år nu och gillar det vardagliga i din blogg. Särskilt att de inte är en massa reklam o samarbeten utan äkta! Ska försöka bli bättre o kommentera!

 • Reply
  Åsa
  16 augusti 2017 at 18:36

  Grattis bloggen! Din blogg är feelgood och jag säger som ovan, äkta!
  Håller även med om att kommentarer och feedback har minskat de senare åren. Vet inte varför, men tråkigt är det!

 • Reply
  Towe
  18 augusti 2017 at 20:14

  Grattis till 6-åringen. Jag hittad din blogg då jag någon ggn för länge sedan letade loppis. Sen blev jag fast, det blev bokmärke och jag läser med glädje om din och dina dagar. Håller med ovanstående kommentarer om äkta, ja det känns äkta. Sen har du helt fantastiska bilder, ett spännande liv och massa härliga vänner.
  Tack för att du delar med dig!

 • Reply
  frida
  23 augusti 2017 at 17:05

  hej!
  frida, 30 år från stockholm (fast ursprungligen från norrland, viktigt!). kommer faktiskt inte ihåg hur jag ramlade in på din blogg men det är några år sedan och jag trooor jag spanade in din snygga lugg på något socialt media/googlade något och hamnade hos dig.
  tycker väldigt mycket om dina bilder, dina berättelser om resor, utflykter och utekvällar. och hästarna!!
  tack för en fin och rolig blogg!

 • Leave a Reply