Fix-å-trix i nya lägenheten. Del 10.


Söndagen började faktiskt inte här – med omelettlunch – utan den började early bird med städ, plocka upp, kasta skräp, fixa till källarförrådet, dammsuga osv osv. Men det var här det fanns tid att ta fram kameran. Samt att sätta sig ner och andas lite. Bland ugglor, Babuschkor och kobratelefoner.


Titta! Det enda som inte är uppsatt – lampor och tavlor – fick samlas i gästrummet. Vi behöver en redig borr serrni, hej betongväggar!


Ugglorna är dock självklart på plats!


Och i stora stringhyllan är nu alla böcker uppe. Vi har dock inte riktigt koll på allt smått och gott, nu står det dalahästar högt och lågt.


Stallkläderna fick en egen garderob samt sällskap av min GAIS-plansch för Det enda laget. I sovrummet är nu alla kläder upplockade.


Klänningarna är på plats sedan tidigare.


Men har nu fått sällskap av mina sommarklänningar.


Sovrummet saknar läslampor samt taklampa. Rullgardinerna är på plats och vi sover gott!


Från sovrummet har vi fri sikt genom vardagsrummet till matrummet/datorrummet.


Och här är vardagsrummet som snart kommer se annorlunda ut – ny soffa, matta osv är på g! Men mer om det en annan dag, idag är det Valborg och jag ska…fortsätta med lägenhetsfixeriet. Igår kväll tog vi oss dock från lägenheten för att se filmen Avengers som var riktigt bra och underhållande. Sen styrde vi kosan till Manana för kvällsmattapas och öl. Söndagen rundades av med filmen Moonwalker från 1988 vilket väckte minnen av lerfigurer och svunnen musik.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  lovisa/polichinelle
  30 april 2012 at 18:47

  åh för randiga påslakan!

 • Reply
  Olivia
  1 maj 2012 at 11:46

  Åh, så fint ni har det. Jag har en förkärlek för stringhyllor. Det är så himla synd att jag inte kan borra upp mina i min lägenhet jag har nu.

 • Leave a Reply