En ska inte ropa hej

bootcamp

När det för en gångs skull är soligt utanför – ja då drar jag ner rullgardinerna för att plöja några avsnitt Broad City och New Girl. Sicken en. Men är faktiskt mer eller mindre helt slut efter 24 timmars bootcamp på Tjörn tillsammans med fyra olika företag – diskuterandes och brainstormandes kring ett gemensamt projekt. Väldigt givande och väldigt trevligt då det förutom jobb även blev god middag och dryck (hej hotshots).

Så förutom att jag är helt mos i huvudet och jag också helt mjukgosig i hela kroppen. Efter en veckas semester samt en långhelg av fest är kroppen mer eller mindre…mjuk. Lägg även till avsaknaden av träning så..ja, mjuk. Inget fel i att ha en mjuk kropp men känner att den riktigt skriker efter aktivering då jag inte rört mig ordentligt på någon månad. Ropade även hej lite för tidigt angående Battis status – för nu visar det sig att han har ett överben på sitt andra framben. Inte lika avancerat som det tidigare, men vi är tillbaka till skrittning igen. Nedrans pålle – nu blir det till att ha skydd i hagen!

Men annars är allt bra. Till helgen ska jag vara hundvakt aka quality time (race against time phrase) med Asta. Ska väl även ta tag i resterande Madeira-bilder – har en bland annat en mastodontfotodag kvar att visa, då vi bilade runt halv ön. Har sagt det förut och säger det igen – jävlar sicken fin ö det är alltså!

Nu ska jag fortsätta slötittandet på några fler serier. Har dock inte bestämt mig att det blir de nya avsnitten av Game of Thrones eller om jag ska återuppta min pausade min Park & Recreationmaraton. Hum.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply