En lista om nu, då och förut

Ja här ekade det visst tomt. Veckan bara gick i ett swosch och den tid som har blivit över har spenderats i soffan. Återhämtning kanske det kallas. Och idag är det visst fredag vilket innebär att det snartsnart är helg. Hurra! Så det som hinns med just (just in case meaning) nu är livet i listform – nu, då och förut:

Idag

Ikväll ser jag fram emot konserten med Henrik Berggren. Förra gången jag såg honom var 2008 på Way out West, då Broder Daniel gjorde sin sista spelning.

Imorgon

Det blir ju Alingsås på eftermiddagen där det ska spelas Shuffleboard, ätas och umgås med Skooganders. Innan det ska det även hinnas fikas med Linda (och troligtvis Alice). Funderar även på om jag ska ta ett till CX-pass, men kroppen har inte riktigt återhämtat sig från onsdagens pass där övningen Vindkraftverket/Vattenspridaren/Vindrutetorkaren satt sina spår i min core.

Om en vecka

Åker jag till Barcelona och jag är såååå peppad på att komma iväg till Terry och värmen!

Om en månad

Är det konsertdags igen – Jens Lekman på Storan. Och kanskekanske har det även bokats in en Malmötripp med Lovisa, för att hälsa på sköna bönor.

För ett år sedan

Besökte jag och Lovisa ett höstigt Berlin.

För två år sedan

Flyttade vi kontoret till Almedal

För tre år sedan

Gick jag och Linda på invigning av Boulebar

För fyra år sedan

Dejtade jag och David extra mycket

För fem år sedan

Åkte jag och Lovisa till Loppisladan i Lilla Edet

För sex år sedan

Skrev jag ett inlägg där jag undrade vart alla pandor tagit vägen. Passar väl ypperligt så här idag då jag ska se pandornas konung – Henke B.
(Bildkälla: Sophia Scalpel)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply