Det här är sista gången, sista gången vi ses

Malmö tur och retur på tre dagar – det ni! Och knö in Kent, strålande väder, havsbris, shopping, återseenden, skybars och avsked så har ni helgen i ett nötskal.

kent-malmo-01

Ja Malmö – denna skånska stad i söder som jag kallade utlandet som liten och som en åker förbi när Köpenhamn nalkas men som jag knappt besökt. Ändring på det! Och som alltid när det vankas weekendresor – för lite tid för att upptäcka allt! Och som alltid när en besöker städer i höst- och vintertid – jag vill åka tillbaka när det är varmt!

kent-malmo-03

Men nu var jag ju faktiskt där för att se Kent en sista gång

kent-malmo-04

Tischan inhandlades på göteborgskonserten och kändes given en kväll som denna

kent-malmo-05

David var också med – även han iförd en bandtshirt

kent-malmo-06

Vi huserade på Quality Hotel View och sicken view vi hade från vårt hotellfönster. Hejhej Danmark!

kent-malmo-07

Med på resan var dessa tre. En som tidigare gått på x antal Kent-konserter och två som skulle få uppleva sin första och sista.

kent-malmo-08

Och så jag då!

kent-malmo-16

Någon som är så oerhört mycket Kent är syrran. Så även om hon inte var med oss i fysisk form så fanns hon med i våra tankar hela dagen och under hela konserten. Kent har gjort en app för denna sista turné och där kan en skicka in en bild/pixel som blir en del av ett stort kollage. Självklart skulle Johanna få vara med där, det är liksom det minsta vi kunde göra för henne♥

kent-malmo-09

Och sen på sekunden så drog det igång

kent-malmo-10 kent-malmo-11 kent-malmo-12

Hits efter hits pumpades ut och ja, de är för bra alltså! Måste dock säga att konserten i Göteborg var snäppet vassare, men det kan ju också bero på att det var första gången där och då.

kent-malmo-13

Och sen efter nästan tre timmar var konserten slut. Och det betydde även att en era av Kent var slut. Sista gången vi ses. Sista sången ni ger mig. Tack för allt Kent!

kent-malmo-14

Vi tänkte dock att kvällen inte skulle vara slut än och hamnade i hotellbaren där typ hela Emporias anställde var – hej AW och hej jag orkar inte med sånt längre.

kent-malmo-15

Så efter en stund av prat… eh mobiltittande tog vi hissen upp till elfte våningen (notering, det är samma hissröst som vi har i vår hiss här i Göteborg) för att somna gott i de fluffiga hotellsängarna. Åh som jag älskar hotellsängar med stora kuddar och mjuka lakan!

Lördagen fortsatte i Malmö-anda och jag å David valde att stanna kvar ännu en natt. Men hur resten av helgen såg ut tar vi senare, jag är lite mör efter gårdagens glöggbaluns hos Lovisa och behöver därmed ta igen mig med pizza och soffhäng!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mamma
  13 november 2016 at 19:35

  En fin konsert och upplevelse tillsammans ❤

 • Reply
  lovisa
  13 november 2016 at 22:11

  <3

 • Reply
  Vicky
  15 november 2016 at 02:02

  fy tusen vad jag är avis (men glad för er också såklart!!!) på kentkonserterna. liksom så ofattbart att de bara inte kommer FINNAS mer.

 • Leave a Reply