Badjävlar, Pitch Black och en kväll i Örebro

orebro-lostcity-00

Kolla in badjävlarna!

Ja jag måste säga att Lost City var toppen om en gillar bad, skvätt och spännande åkturer. Och jag måste även säga att simglasögon är typ det bästa ever! En kanske inte ser så smart ut, men vad gör det när en kan se allt det spännande som händer. It’s magic!

Jag och David badade loss i ett flertal timmar, vi åkte helt knasiga och läskiga rutschkanor och spexade omkring på badringar bland alla typ tyysen barn som fanns på plats. När vi inte orkade bada mer bytte vi äventyrsbadet mot den mer vuxna relaxavdelningen där en kunde bubbla bubbelkopp, dricka öl samt basta. Behöver jag säga att vi typ mer eller mindre somnade där i allt det varma och lugna? Ridå liksom.

Efter vi badat klart tog vi oss tillbaka till hotellet för att checka in, för att då upptäcka att vi blivit uppgraderade till sviten. Sånt gillas.

orebro-lostcity-01

Vi fick, förutom två gigantiska rum, höj- och sänkbara sängar. Spexigt värre. Och efter att ha vilat en stund samt satt på ansiktet var det dags att ta två trötta kroppar ut på lite middag.

orebro-lostcity-02

Hejhej David!

orebro-lostcity-03

Vi gick typ 200 meter och hamnade på den mysiga asiatiska restaurangen Wongs.

orebro-lostcity-04

Vin å mat är ju alltid trevligt!

orebro-lostcity-06

Men sen orkade vi inte upptäcka så mycket mer av Örebro på en lördag, ja vi var verkligen helt slut efter allt bad och all mat. Så tillbaka de 200 metrarna till hotellet igen – som byggdes 1858 och som verkligen är hur vackert som helst.

orebro-lostcity-05

Vi vandrade omkring en stund och oade och aade över allt det fina.

orebro-lostcity-07

Kolla in damernas liksom!

orebro-lostcity-09

Sen var det dock läge att ta på sig morgonrocken och gotta ner sig i de fluffiga hotellsängarna. Tack och godnatt Örebro!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply