Att ha ett eget Hulelycksberg

Hej vänner!
Hur mår ni? Jag mår bra men är sååå trött. Det händer en hel del i livet för tillfället; husflytt, vinnare av Årets Byrå och massa annat. Så jag är helt slut. Men även glad. Något som jag också numera är, det är en mölndalsbo. För idag var första morgonen jag vaknade upp i det lilla rosa huset och kunde kalla det mitt hem. Lägenheten i Linné är nu tömd och överlämnad till en ny familj. Lite sorgligt är det allt, men det känns även väldigt bra att gå vidare i livet.

Men att det var så jobbigt att flytta, det hade jag förträngt. Packa ner alla tyyyysen saker och pryttlar, bära låda efter låda (tror vi har fraktat 40-50 lådor) och åka fram och tillbaka mellan lägenhet och hus. Släng även på renovering av huset under tiden. Sen gick vi ju även och vann Årets Byrå på Münchenbryggeriet, så även där blev det en total urladdning. Så jag är helt slut.

Så för några timmar sedan, när solens sista strålar färgade träden bakom huset orangerött, tog vi oss ut från uppackning och huskaos för att bestiga berget som finns vid tomtgränsen. Så himla skönt att komma ut i den krispiga luften och även spännande att se vad som gömde sig där uppe.

Lite snöigt och lite isigt, men vi tog oss uppåt.

Nästan helt uppe och utsikten var redan här rätt najs.

Alltså – kolla!

Och vände vi oss om så fanns det skog och snö och stigar mot badsjön Horsikan.

Hurra för naturen och utsikt!

Trött men nöjd tjej.

Där nere bor vi!

Sen gled vi neråt sluttningen igen, för att fortsätta att packa upp alla lådor, fixa tv och så vidare och så vidare.
Men det går framåt.

Och nu slipper vi flänga mellan två ställen.
Nu bor vi i Mölndal. I ett rosa hus.

Win på det!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply