Årets sista bad?

Åh äntligen har jag fått bada igen!

Sommaren verkar nämligen ha gjort ett återbesök och september visar sig än så länge från sin bästa sida. Och när solen värmer finns det bara en sak att göra – bada! Det är nästan så att jag får döpa om bloggen till Helly and the dream of bathing, för det verkar vara det enda jag gör nu för tiden om en ser inläggsmässigt här på bloggen. Men det sker faktiskt andra saker i livet, även om inte det syns här. Denna helg har varit fylld av smått och gott; en hel del fix i huset, påtat i trädgården, ätit kantarellpaj, gjort stan nattetid (stad som i Göteborg, inte Mölndal), köpt nya dörrar/dörrhandtag, ridit, planerat höstens husprojekt, bakat äpplepaj, testat veggiekorven på ikea (den var god och hade massa topping, win) och så badat. En riktig toppenhelg med andra ord!

Men nu ska vi åter snacka bad. För det är ju faktiskt viktigt att bada när tillfälle ges. Och vankas det bad så vankas det oftast sällskap med två andra badlovers vid namn Linda och Alice. Denna septembersöndag tog vi oss till den lilla stranden i Tulebosjön för att plaska och fika. För ni vet väl att efter bada ska en fika, det är sedan gammalt.

Först badade vi. Plaskade här och där. Lekte häst/båt/groda.

Sen åt vi grillchips.

Hon har lärt sig av proffset.
Ja nåt ska en ju bidra med som fadder – och jag tänker att bada och grillchips är två bra saker!

Sensommarvärmen verkar hålla i sig i veckan som kommer och jag måste säga att denna årstid är guld – krispig luft med ljumna vindar. A little bit of both. Det återstår att se om detta verkligen var årets sista dopp eller om det blir fler. Jag hoppas såklart på fler. Många fler.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply