Årets första julbord är avklarad! Jag och David svängde nämligen förbi… IKEA för att käka söndagsmiddag. Måste säga att deras vegetariska julalternativ börjar arta sig och de får mer och mer icke-animaliska rätter för varje år. Saknar fortfarande fler alternativ, men ändå helt ok. Ser dock fram emot årets riktiga julbord, som ätes hemma hos mor och far. Förutom den traditionella veggiesillen, julsk*nka och grönkålspaj tänkte jag i år även testa några nya rätter. Tidningen Vego’s senaste nummer bjöd nämligen på en hel del smarriga julbordsrecept som jag blev sugen på att testa.
Just det, jag har ett nytt klädersplagg – en stor och varm polotröjsklänning från Weekday som jag såklart invigde mer eller mindre direkt efter inköp. Hey, that’s just (just in case meaning) me!
1 Comment
Amanda
7 december 2015 at 21:49Hur är julsk*nkan? Funderar på att köpa den till jul 🙂