Sockersött


Har ni sett något sötare?
Zebran Zoe är snart fjorton år fyllda, bor på Hawaii och är vit med guldiga ränder och blåa ögon. Otroligt sött kan tyckas (eh, JA!), men detta säregna utseende är tydligen inte så praktiskt ute i det vilda där hon utmärker sig för mycket och riskerar att bli mat snabbare än snabbt. Nåväl, söt som socker är hon. Och skulle hon vilja flytta till mer kyliga breddgrader får hon gärna bo hos mig! Tänkt vilken succé hon skulle göra på dressyrbanorna. Eller ja succé vette fasen, har hört att zebror är rätt envisa av sig, men hon skulle i alla fall få allas blickar på sig. Sanna mina ord. Jag kanske ska ta och färga Battisen? Jag tänker guld. Litervis med guld.

Här kan ni läsa mer om Zoe.
Och här hittade jag bilderna.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ÖsterOmBerget
  20 juni 2012 at 15:44

  Oj så söt. Zebror är verkligen ett av de finaste djuren i världen. Jag var i Kenya för några år sedan och där gick de vilda bredvid vägarna och i stora hjordar (tusentals) på savannen.

 • Reply
  zara
  20 juni 2012 at 18:25

  åh så fin. jag har ju alltid haft ett speciellt förhållande till saker som börjar på z av nån anledning… och det är ju inte allt för många. men åh så fin!

 • Leave a Reply